LEILIGHETSHOTELLER SAMARBEIDER OM NYTT BOOKINGNETTSTED

Hem er navnet på den nye bookingplattformen som skal gjøre det både enklere og tryggere for forretningsreisende å finne leiligheter i Norden. Tjenesten er utviklet av Frogner House Apartments, som har samarbeidet med flere serviced apartment-aktører om å tilby kun de beste leilighetshotellene i Norden på ett sted.
– Idéen kom etter at flere av våre bedriftskunder har etterspurt Frogner House Apartments andre steder i Europa. Hem lar våre kunder nå bo i flotte leiligheter, med høy standard fra håndplukkede aktører over hele Norden, forteller administrerende direktør i Frogner House Apartments, Pierre Jansson.
Kun utvalgte leilighetshoteller, med lang erfaring og godt rennommé, er representert på nettstedet. Tjenesten har nå mer enn 1000 leiligheter tilgjengelig, fra leverandørene Sky Hotel Apartments i Stockholm og Linköping, Bjørvika Apartments og Frogner House Apartments i Oslo, Damsgård Apartments i Bergen og Wilhelmsen House i Tønsberg.

Hem har blitt utviklet i samarbeid med teknologiselskapet Sure! og utvalget av leiligheter skal utvides fortløpende.
Å bo i leilighet fremfor hotell begynner å bli populært også blant forretningsreisende. Ifølge AirBnb har det vært en tredobling i antall bedrifter som benytter seg av deres tjeneste, kun fra 2016 til 2017. I tillegg benytter hele 18.000 nye bedrifter seg av utleieplattformen hver eneste uke.

About hkp