LINDEMAN’S ROSÉVIN OG NORSKE NATURPERLER

Den australske vinprodusenten Lindeman’s har sendt sitt filmteam til Norge for å finne inspirasjon til en ny kommunikasjonsplattform for deres rosévin.

Mange norske steder og kommuner har ønsket besøk av filmteamet, som har reist rundt i landet de siste ukene. Nå er tre destinasjoner valgt, disse vil etter hvert få internasjonal markedsføring.

Etter en innledende konkurranse der Norge slo ut Sverige, gikk Lindeman´s ut med en oppfordring til lokale turistbyråer, kommuner og andre ildsjeler som brenner for hjemstedet sitt, om å melde sitt kandidatur.

Til slutt endte Lindeman’s med tre naturperler i Rogaland, Møre og Romsdal og Hordaland. Hans Jørgen Andersen, reiselivsdirektør i Destination Hardangerfjord, er en av dem som viste størst engasjement under søknadsprosessen:

– Lindeman’s er et selskap som kan velge mellom steder i hele verden – og når de da velger Hardanger er det en flott oppmuntring. Det sier oss at det vi kan tilby har en appell langt utover Norges grenser og gir oss en bekreftelse på at naturen i Hardanger virkelig er en reise verdt, sier Andresen.

– Vi har virkelig blitt imponert; ikke bare av stedene i seg selv, men velkomsten og all hjelpen vi har fått på de stedene vi har besøkt, sier Lenita Nylund, ansvarlig for Lindeman’s i Norden.

Filmteamet fanget blant annet basehopping fra Kjærag i Rogaland, bruset fra Mardalsfossen i Møre og Romsdal, og storslåtte brelandskap i Hardanger i Hordaland på film.

About hkp