LUFTHANSA 50 ÅR I NORGE – NY RUTE TIL TROMSØ

7-aktuelt-lufthansa-slide3Lufthansa feirer sitt 50-års jubileum i Norge i disse dager. 26.november åpner de en ny vinterrute mellom Frankfurt og Tromsø.

Den nye ruten til Tromsø starter 26.november og skal flys hver lørdag frem til sommerprogrammet starter i slutten av mars. – Det er stor interesse for incoming-trafikk til Nord-Norge, ikke minst fra Asia i nordlyssesongen, sier Lufthansas Norgessjef, Leo Tonidandel.

Det kommer også en ny avgang på ruten Oslo – Frankfurt, slik at det blir 5 daglige avganger på denne ruten. Lufthansa er idag største utenlandske flyselskap på Oslo Lufthavn. Rundt 40% av trafikken til og fra Norge er forretningstrafikk, men for tiden er veksten i ferie-/fritidsmarkedet.

– Norge har alltid vært et viktig marked for Lufthansa. Vi er opptatt av å fortsette å levere høy kvalitet, satse på innovasjon og være bevisst vårt samfunnsansvar, sier Tonidandel.

Lufthansa har transportert rundt 8 millioner nordmenn på sine ruter ut fra Norge, siden den første ruten Oslo – Hamburg startet 5. november 1966. Totalt flyr Lufthansa rundt 105 millioner passasjerer i året.

Lufthansa AG er morselskap til ni heleide flyselskaper, inkludert Swiss, Austrian, Brussels Airlines og Eurowings. De er i tillegg medeier i ytterligere seks selskaper. I Norge har selskapene i Lufthansa Group tilsammen 11 avganger i uken og 21 ansatte.

About hkp