MAGIC ICE ÅPNER I BERGEN

5 Bransjenytt Magic Ice IMG_8991Magic North etablerer sin fjerde isbar/galleri og åpner 1. juli i Bergen.

I den helårlige is baren kan gjestene oppleve ” Winter Wonderland”, hvor de viktigste skikkelsene i moderne kunst har funnet sin plass. Skulpturene og utskjæringene er laget av iskunstnere i verdensklasse.

– Vår satsing i Bergen dokumenterer et reiseliv i vekst og vi har allerede mottatt mange positive tilbakemeldinger og flere tusen bookinger, sier en av eierne, Kirsten Marie Holmen.

Fra før har de isbar/galleri både i Svolvær (åpnet for 12 år siden), i Oslo og på St. Thomas i Karibien (åpnet for 5 år siden).

– Is-utstillingene våre har høy attraksjonsverdi og vil være med å løfte Bergen som reisemål. Grunnlaget er basert på «storytelling» og har en solid forankring i den autentiske historien om sentrale kunstnere.

Besøkende blir utstyrt med flott cap og hansker før de går inn i den dramatiske lyd og lyssatte isbaren, for å nyte en forfriskende velkomstdrink, mens de opplever kunst i verdensklasse, sier Kirsten Marie Holmen.

Event selskapet Magic North AS ble etablert i 2000, eiere er Kirsten Marie Holmen og Hans-Petter Solvei. Selskapet drriver Magic Ice i Svolvær, Magic Ice Oslo, Magic Ice St. Thomas på Jomfruøyene, USA. Magic Ice, Ice  Carving School i Litauen, og opplevelsessenteret Magic Saltstraumen

About hkp