MANDARIN ORIENTAL – SNART 10.000 ROM I VIKTIGE BYER

2 Mandarin Oriental Miami– Mandarin Oriental har fast kurs mot vårt mål om å drive over 10.000 rom i viktige byer og resorts over hele verden. For tiden opererer vi 28 hoteller, og har 17 under utvikling, i tilsammen 28 land. Vi har i tillegg et antall potensielle prosjekter til vurdering til enhver tid. Vi er inne i en ekspansjonsfase og det er fortsatt vekstmuligheter i luksussegmentet, der vi opererer, sier Christoph Mares, Director of Operations for Europe, Middle East & Africa.

– Det siste hotellet vi åpnet var Mandarin Oriental, Guangzhou, i slutten av januar. Hotellet har 263 store rom og suiter, samt flere restauranter. Før det åpnet vi Mandarin Oriental, Paris, i juni 2011. Hotellet har en fantastisk beliggenhet, med flotte butikker og et bredt kunst- og kulturtilbud rett utenfor døren.

Det neste hotellet vi skal åpne er Mandarin Oriental Pudong, Shanghai, til sommeren. Hotellet får 362 luksuriøse rom og suiter, samt 210 leiligheter, midt i finansdistriktet. Presidentsuiten blir den største i Shanghai. Det blir seks restauranter og barer, spa, etc.

Mot slutten av året åpner Mandarin Oriental, Taipei. Neste år åpner vi hoteller i Milano, Marrakech og Bodrum, sier Christoph Mares.

Mandarin Oriental International Limited, er registrert på Bermuda og er børsnotert i London, Bermuda og Singapore. Mandarin Oriental Hotel Group International Limited, som har hovedkvarter i Hong Kong, står for selskapets hotelloperasjoner. Mandarin Oriental er igjen en del av gigantiske Jardine Matheson Group.

Foto: Mandarin Oriental, Miami, ett av 13 Mandarin Oriental hoteller i Amerika.

Les hele artikkelen i HRR nr.2

 

About hkp