MICHAELA KAPRET DRØMMEJOBBEN UNDER ARCTIC RACE OF NORWAY

NETT Arctic henry og Michaela. togo.Michaela Blomqvist (28) er til daglig resepsjonssjef på Scandic Holberg i Oslo. Denne uken er hun hotelldirektør for Scandic To Go i Bodø i forbindelse med sykkelrittet Arctic Race of Norway, 14. – 17. august.

– Jeg har jobbet ved en rekke Scandic-hoteller i både Oslo og i Finnmark, men dette er første gangen som hotelldirektør, sier Blomqvist.

Tidligere i sommer lyste Scandic ut den ledige direktørjobben i sosiale medier, og det var altså Michaela som imponerte mest blant søkerne, og som fikk direktørstillingen.

Michaelas jobb som hotelldirektør vil i første rekke være å sørge for inn- og utsjekking av gjester gjennom den kommende uken og vise frem rommet for publikum under Arctic Race. Bodø-Glimt-profilene Trond Olsen og Jonas Ueland Kolstad var de første gjestene som sjekket inn onsdag ettermiddag, og de sørget for god stemning da de grillet og serverte mer enn 120 pølser til nysgjerrige gjester som besøkte Scandic To Go og verdens minste mobile hotell.

– Å være tilstede under en folkefest som Arctic Race er veldig gøy. Rett og slett drømmejobben, og et bevis på at det er mange og varierte utfordringer i Scandic-systemet, sier Blomqvist.

Unikt utstillingsvindu for Norge

De neste årene vil Scandic være med som samarbeidspartner og «official fan» av sykkelrittet Arctic Race of Norway, som i år arrangeres for fjerde gang, og har så langt vært innom alle våre tre nordligste fylker.

Tine Birkeland, markedsdirektør i Scandic, mener samarbeidet med Arctic Race gir en unik mulighet for å promotere Norge som turistdestinasjon over hele verden.

–  Arctic Race opererer med samme markedsplattform som Tour de France, og det betyr et helt unikt utstillingsvindu for Norge som turistdestinasjon. Mennesker fra 180 land vil kunne se nydelige naturbilder fra Norge gjennom de fire dagene rittet sendes på TV, sier Birkeland.

Scandic er den største hotelloperatøren i nord med 21 hoteller i våre tre nordligste fylker.

–  Scandic tar idretten på alvor, og Arctic Race er en perfekt mulighet til å vise dette – både som hotellkjeden for idretten og som en betydelig hotellaktør i Nord-Norge, sier Birkeland.

Bilde:

Michaela Blomqvist og Henry Hansen, direktør ved Scandic Havet og Scandic Bodø.

About hkp