MYE NYTT PÅ EQUIP HOTEL

8-equip-hotel-p1020382Denne uken har store deler av europeisk hotell- og restaurantbransje vært samlet på den messen Equip Hotel i Paris. Det er ventet at rundt 111.000 bransjefolk skal ha vært innom i løpet av de fem messedagene. 1600 utstillere presenterte sine produkter og tjenester i tre store haller i messeområdet, Paris Expo Porte de Versailles.

Messen trekker også til seg mange interiørarkitekter og designere, som kommer for å hente inspirasjon og se hva som rører seg i bransjen. Mange nyheter ble presentert og det var et stort spenn i det som ble vist frem. En av de mange nyhetene var spesialområdet SIGNATURE, der eksklusive interiørmerker ble vist.

På Equip Hotel er det alltid stor aktivitet på området Transgourmet. Dette er en hall i hallen på 5000 kvm, der et stort antall matvareprodusenter er tilstede og tilbyr sine produkter. Hele tiden er det kokker i aksjon, enten i konkurranser, eller for å tilberede smaksprøver for besøkende.

Equip Hotel byr på mye inspirasjon for den som skal innrede fremtidens hoteller, det var spesialavdelinger for lobby, gjesteværelse, restauranter, etc.

Messen er relativt oversiktlig, selv om arealet er stort. Tilbudet av mat og drikke virket denne gang bedre organisert, med mange mobile serveringssteder, i tillegg til de faste. I år var det også innredet en utrolig elegant pop-up restaurant i VIP-avdelingen.

About hkp