NOMINÈR DINE KANDIDATER TIL «ÅRETS UNGE HOTELIÈR» OG «ÅRETS UNGE LEDER I REISEBRANSJEN»

HSMAI og HRR oppfordrer deg til å nominere kandidater til «Årets Unge Leder i Reisebransjen» og «Årets Unge Hoteliér».
Årets Unge ledere-kåringen blir en del av HSMAIs nysatsning, HSMAI-dagen, som arrangeres på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo for første gang tirsdag 9. oktober 2012. Prisutdelingen foregår samme sted. «Årets Unge Hotelièr» og «Årets Unge Leder i Reisebransjen» arrangeres av HSMAI, i samarbeid med HRR og andre samarbeidspartnere fra reiselivsbransjen og ellers. Vi forventer fullt hus, med flere hundre deltagere.

Prisene deles ut årlig, og blir tildelt unge ledere som har utmerket seg spesielt det siste året, enten ved eksepsjonelt gode resultater i sin jobb, eller som har vært spesielt nytenkende i sin virksomhet og lederrolle. Kandidater blir vurdert i forhold til karriereløp, i tillegg til årets prestasjoner.

Formålet med prisen er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant unge ledere, samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter. Dette er en pris for hele bransjen.

Konkurranseregler

Den som nomineres må:

være bosatt i Norge

være 35 år eller yngre per 31.12.12

inneha lederstilling i en reiselivsbedrift i Norge

Ikke ha blitt tildelt prisen tidligere, men kandidater fra tidligere år kan delta

Alle som arbeider i reiselivsbransjen kan nomineres, for eksempel ansatte på hoteller, hotellkjeder, kongressentre, reiselivsorganisasjoner, flyselskaper, fergeselskaper, cruiseselskaper, restauranter, reisebyråer og turoperatører.

Nominasjon av kandidater skal sendes inn av overordnet i bedriften/konsernet, styreleder, eier eller lignende.

For å nominere en kandidat send inn:

Navn, adresse, e-post, telefon, stilling, arbeidssted, CV, begrunnelse for nominasjon og bilde – samt navn, e-post, telefon, arbeidssted og stilling på deg selv.

Kandidater som går videre i prosessen, vil bli invitert til et utfyllende intervju.

Nominasjonene av kandidater må sendes oss innen 3. september 2012. Forslag sendes på e-post til postbox@hsmai.no. E-post merkes med “Årets Unge”.

Ta kontakt på postbox@hsmai.no eller ved å ringe Anita på tlf. 916 52 873 om du har spørsmål.

Vi ser frem til å motta forslag til mange gode kandidater.

Foto:

Simen Vinge (t.v.) ble kåret til ”Årets Unge Leder i Reisebransjen 2012” og Torbjørn Marthinussen ble kåret til ”Årets Unge Hoteliér 2012”.

About hkp