NOMINÉR KANDIDATER TIL «ÅRETS UNGE LEDER I REISEBRANSJEN» OG «ÅRETS UNGE HOTELIER»

2016-arets-unge-kandidatene-p1020091Prisene skal deles ut for trettende gang, og prisutdelingen skal foregå i Operaen i Oslo, onsdag 25.januar, i forbindelse med HSMAI Møte- og Eventbørsen og HSMAI Prisene.

«Årets Unge Hotelièr» og «Årets Unge Leder i Reisebransjen» arrangeres av HSMAI, i samarbeid med HRR og andre partnere fra reiselivsbransjen og ellers.

Prisene deles ut årlig, og blir tildelt unge ledere som har utmerket seg spesielt det siste året, enten ved eksepsjonelt gode resultater i sin jobb, eller som har vært spesielt nytenkende i sin virksomhet og lederrolle. Kandidater blir vurdert i forhold til karriereløp, i tillegg til årets prestasjoner.

Formålet med prisene er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant unge ledere, samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter. Dette er en pris for hele bransjen!

Konkurranseregler

Den som nomineres må:

– være bosatt i Norge

– være 35 år eller yngre per 31.12. 2016

– inneha lederstilling i en reiselivsbedrift i Norge

– ikke ha blitt tildelt prisen tidligere, men kandidater fra tidligere år kan delta

Alle som arbeider i reiselivsbransjen kan nomineres, for eksempel ansatte på hoteller, hotellkjeder, kongressentre, reiselivsorganisasjoner, flyselskaper, fergeselskaper, cruiseselskaper, restauranter, reisebyråer og turoperatører. Nominasjon av kandidater skal sendes inn av overordnet i bedriften/konsernet, styreleder, eier eller lignende.

For å nominere en kandidat send inn:

Navn, adresse, e-post, telefon, stilling, arbeidssted, CV, begrunnelse for nominasjon, og bilde, samt navn, e-post, telefon, arbeidssted og stilling på deg selv.

Kandidater som går videre i prosessen, vil bli invitert til et utfyllende intervju.

Nominasjonene av kandidater sendes på e-post til postbox@hsmai.no innen 14. november 2016. E-posten merkes «Årets Unge».

Frist for nominasjoner:  14. 11. 2016

PS! Prisene deles ut onsdag kveld 25. januar i Operaen, i forbindelse med HSMAI Møte- og Eventbørsen og HSMAI Prisene.

 

 

About hkp