NORDIC CHOICE KÅRET TIL EN AV NORGES BESTE ARBEIDSPLASSER

Under kåringen av Norges Beste Arbeidsplasser, havnet Nordic Choice Hotels blant topp ti i kategorien for bedrifter med over 500 ansatte. Kåringen baseres på analyser og undersøkelser utført av Great Place to Work.

Det globale konsulent- og analyseinstituttet Great Place to Work jobber med å kartlegge og støtte bedrifter og organisasjoner i utviklingen av gode og bærekraftige arbeidsplasser. Under den årlige kåringen av Norges Beste Arbeidsplasser, landet Nordic Choice Hotels to plasseringer høyere enn i fjor, på en syvende plass.

I Nordic Choice Hotels er vi utrolig stolte av kulturen vår, og jobber målrettet for å være en verdibasert, mangfoldig og annerledes arbeidsplass for våre 16.000 ansatte. Hos oss skal man ha mulighet til å utvikle seg, oppleve at man har stor frihet til å prøve og feile og at man bidrar til å bygge et bærekraftig selskap, som tar ansvar for samfunnet og planeten. Det er derfor utrolig hyggelig at dette gjenspeiler seg i kåringen over Norges beste arbeidsplasser, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

I juryens begrunnelse trekkes Nordic Choice Hotels’ arbeid med å skape en god kultur, for og sammen med medarbeiderne, frem som viktig for tildelingen. I tillegg fremheves fokuset på mangfold og inkludering, samt at medarbeiderne føler et stort kollegialt samhold og stolthet over arbeidsplassen sin.

About hkp