NORDIC CHOICE OG PASAB SATSER STORT I SVERIGE

Byggingen av Quality Hotel Arena utenfor Stockholm er nå igang. Hotellet bygges i tilknytning til Swedbank Arena og blir en av Nordens største møteplasser.

– Nasjonalarenaen skal huse de virkelig store idretts- og konsertbegivenhetene. Våre ambisjoner er ikke mindre. Dette hotellet skal være arena for alt fra store eventer med flere tusen deltagere, til det viktige ledermøtet eller bryllupsfesten. Quality Hotel Arena blir skreddersydd for de virkelig store øyeblikkene i gjestenes liv, sier Petter A. Stordalen, eier og styreformann i Nordic Choice Hotels.

 Quality Hotel Arena får 400 rom og en konferanseavdeling med 17 møterom, der den største salen blir ca 2000 m2. I tillegg til hotell, kongress og konferanse, skal Quality Hotel Arena levere all mat og drikke til Nasjonalarenaen, en bankettsal med kapasitet på 2000 personer, 7000 VIP-stoler og 92 loger med totalt 1300 plasser. Totalt opp mot 350 utsalgsteder for mat og drikke, med et potensiale på 65.000 besøkende.

Quality Hotel Arena blir en del av en helt ny bydel utenfor Stockholm. I tillegg til den nye nasjonalarena for fotball, planlegges Mall of Scandinavia, et shoppingsenter på 120.000 m2 og 230 butikker, 2 000 nye boliger og kontorlokaler. Quality Hotel Arena blir en viktig del av Solnas ambisjoner om å bli til et livlig vekstmiljø.

 – De kommende årene skal vi og våre samarbeidspartnere investere mer enn 5 milliarder kroner i det svenske hotellmarkedet. Dette hotellet er en hjørnesten i vår satsing og setter for alvor Quality Hotels på det svenske konferansekartet. Vi ser frem til å åpne dørene i september 2013, sier Stordalen.

Hotellet utvikles av PASAB Eiendomsutvikling og Quality Hotels. Bak PASAB står Stordalen selv, sammen med sine hotellpartnere gjennom mange år, Arthur og Anders Buchardt.

– Dette er en viktig hotellkontrakt i Sverige og vi er veldig fornøyde med å ha Quality Hotels som partner. Qualitys konsept passer perfekt med vår visjon om å bygge et konferansehotell for fremtiden, sier Anders Buchardt, deleier i PASAB Eiendomsutvikling.

 

About hkp