NORDIC CHOICE OVERTAR RADISSON-HOTELLET I ÅLESUND

Nordic Choice Hotels øker nå sin tilstedeværelse i jugendbyen ved å overta driften av Radisson Blu Ålesund, som 1. september blir til Quality Hotel Ålesund.

– Det er alltid med stolthet vi ønsker nye hoteller velkommen i Nordic Choice-familien, men dette er ekstra gledelig. Vi merker godt at Ålesund bare vokser i popularitet, både blant nordmenn og turister, og vi ser frem til å kunne tilby våre gjester et nytt hotell med stort potensial og ypperlig beliggenhet like ved hurtigrutekaien, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Quality Hotel vil stå for driften av hotellet som eies av Midstar. Eiendomsselskapet og Nordic Choice Hotels samarbeider fra før om tolv hoteller på ni ulike destinasjoner i Skandinavia.

– Vi er glade for å kunne annonsere at vi utvider vårt partnerskap med Nordic Choice Hotels. Byttet av operatør vil gi Nordic Choice sine stamgjester flere nye fordeler, takket være det sterke lojalitetsprogrammet Nordic Choice Club. Vi er strålende fornøyd med hvordan Nordic Choice Hotels driver tolv av hotellene i Midstar Hotels´ portfolio, og ser frem til å berike Ålesund ytterligere sammen med dem, sier Ola Stendebakken, partner i Midstar.

Hotellet ble bygget i 2000, men er oppført for å passe inn med jugendstilen som kjennetegner byen, hvor Riksantikvaren vurderer store deler til å være av nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Flesteparten av de 131 gjesterommene har sjøutsikt, og med både bryggerestaurant og takterrasse kan man nyte en spektakulær utsikt.

– Vi skal sette vårt preg på hotellet, men samtidig bevare dets egenart. Med plassering midt i sentrum, men likevel med sjøen som nærmeste nabo, ligger alt til rette for at Quality Hotel Ålesund blir et sted både sunnmøringene, businessgjester, fritidsgjester og turister møtes og trives, sier Silseth.

Nordic Choice Hotels har fra før Quality Hotel Waterfront og Hotel Brosundet i Ålesund.

 

About hkp