NORDIC CHOICE SATSER I OSLOS NYESTE BYDEL

Nordic Choice Hotels satser på et nytt Oslo-hotell, denne gang i byutviklingsprosjektet HasleLinje. Det nye hotellet skal stå ferdig i 2020.

HasleLinje er en 100 mål stor eiendom som ligger mellom T-banestasjonene Hasle, Løren og Økern i Oslo. Hjertet i den trekantede tomta er Vinmonopolets gamle tapperi, som nå utvikles til å bli leiligheter og handlegate. I tillegg til boliger, vil det på HasleLinje bli bygget miljøvennlige kontorbygg, barnehager og infrastruktur som støtter tilflytningen. Målet er å skape en helt ny bydel.

Dette er byutvikling! Her har man tenkt større enn grå næringsbygg og et gatemiljø som stenger klokka fem. I stedet blir det boliger, restauranter, yrende liv, familier, venner og arbeid om hverandre. En ekstra bonus er Oslo sentrum rett nedi svingen. Dette området treffer spikeren på hodet når det gjelder hvordan folk vil jobbe og leve i dag. Derfor er vi her, sier Petter A.Stordalen, grunnlegger av Nordic Choice Hotels.

I følge Cato Dehli Lauritzen, daglig leder i HasleLinje, har det vært svært viktig for prosjektet å også få på plass et hotell.

En rekke aktører har allerede valgt HasleLinje, og stadig flere kommer til. Med en miks av bolig, næring, service og skole, er hotell selve prikken over i’en for å skape et levende sted som begeistrer. Hotellet vil komplettere HasleLinje, og bidra ytterligere til attraktiviteten i området. Så vi er glad for at Nordic Choice Hotels har tenkt stort og valgt HasleLinje, sier Lauritzen.

Hotellet vil få 217 rom, konferansesal for 475 personer og svært gode møteromsfasiliteter. I tillegg til kurs- og konferansekapasitet, vil hotellet satse på mat og drikke. Administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth, mener satsingen blir riktig for selskapet og for bydelen.

– Vi synes det er flott å kunne bidra til å utvikle en helt ny bydel i Oslo. HasleLinje er sentralt og lett tilgjengelig, samtidig er det utenfor den mest kompakte bykjernen. Denne bydelen vil tiltrekke seg forretnings- og fritidsreisende som trenger senger å sove i, møterom der de kan møtes, og restauranter å spise på. Vi gleder oss til å levere hotellopplevelser som vil komme bydelen til gode, sier Torgeir Silseth.

HasleLinje

På historien til gammel industri utvikler Höegh Eiendom, AF Gruppen og Profier et helt nytt nabolag for et helt nytt arbeidsliv. I dag jobber 1750 personer på HasleLinje, i nær fremtid vil 6000 ha sitt daglige virke her. Det vil bo rundt 1600 mennesker i Krydderhagen og i Bygg01, og nærmere 20.000 i umiddelbar nærhet.

About hkp