NORDIC CHOICE SATSER TUNGT PÅ SYD-SVERIGE

Nordic Choice skal drive et nytt, stort konferansehotell utenfor Malmö, som skal stå ferdig i 2014. 24.000 m2 spa og badeland, to 18-hulls golfbaner og spektakulær arkitektur, skal omgi Nordic Choice Hotels siste resortsatsing.
– I Nordic Choice elsker vi alt som er stort. Dette var på godt norsk en once in a lifetime mulighet. Hotell idag er noe mer enn en seng å sove i, og stadig flere ser på hotellet i seg selv som et reisemål. Resorthoteller blir et spennende marked fremover, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels.

Nordic Choice Hotels har fra før et Comfort hotell, et Quality hotell og et Clarion Collection hotell i Malmö og et i Lund. I 2014 åpner Clarion Hotel & Congress Malmö med 444 nye rom og totalt kongressareal på nærmere 5000 m2. Et resorthotell var siste brikken i selskapets syd-svenske satsing. Det er svenske Peab som står bak utbyggingen.
– Syd-Sverige er i formidabel vekst. Befolkningen vokser, byene vokser – i tillegg kommer nye forbindelser til kontinentet. Det satses ikke bare på én front, men på mange. Da er det naturlig at Nordic Choice Hotels gjør det samme, sier Stordalen.

Det 69.000 m2 store resortanlegget etableres i tilknytning til en av Nordens beste golfbaner, PGA National of Sweden. Anlegget skal bestå av 200 leiligheter, badeland og spa, i tillegg til konferansehotell med minst 300 rom. Anlegget etableres i den svenske småbyen Bara, kun en kort kjøretur unna både Malmös storbyatmosfære og Lunds Universitet. Hotellet blir en del av Quality Resort-kjeden.

Quality Resort i Bara føyer seg inn i rekken over banebrytende spakonsepter som Nordic Choice Hotels idag driver over hele Skandinavia.
-Vi begynte med spa lenge før konkurrentene våre trodde på konseptet. Idag er vi størst på spa i Norden. Det er en stor fornøyelse å levere førsteklasses spaopplevelser til stadig flere gjester, sier Torgeir Silseth, adm.dir. i Nordic Choice Hotels.

About hkp