NORGE RETT I LOMMA

Visitnorway gir deg Norge rett i lomma når de i dag lanserer gratis applikasjonen visitnorway.no – i nærheten, for iphone og android.


Visitnorway – i nærheten, er et gratis program for mobiltelefoner som dekker en samlet norsk reiselivsnæring, og viser tusenvis av overnattingstilbud, spisesteder, aktiviteter og attraksjoner fra hele Norge.

– Vi ønsker å gjøre norske opplevelser og reiselivsbedrifter enda lettere tilgjengelig for turister. Her finner turisten hele Norge på ett sted, sier Per-Arne Tuftin reiselivsdirektør i Innovasjon Norge.

Applikasjonen som er utviklet på oppdrag av Innovasjon Norge er designet av Making Waves i samarbeid med Tellus, og vil være tilgjengelig på engelsk på nyåret.

I nærheten
Fokuset på den nye applikasjonen er ”i nærheten”, og finner relevante aktiviteter, spisesteder og overnattingstilbud der turisten befinner seg. Applikasjonen kan også brukes til planlegging før reisen.

– At dette er et gratis produkt, tror vi vil føre til at mange laster ned applikasjonen og bruker den aktivt på reisen sin, sier Tuftin.

Han forklarer at applikasjonen også vil gjøre det lettere å finne frem til restauranter med fokus på ekte norske matopplevelser.

– Se etter restauranter med kvalitetsstempelet ’Norwegian foodprints’ neste gang du ønsker en genuin norsk matopplevelse. Her finner du steder som serverer hjemmelaget mat, basert på norske råvarer og lokal identitet, sier Tuftin.

Effektiv markedsføring
Tuftin forteller at det ikke vil koste destinasjonene noe ekstra å distribuere innholdet til ’visitnorway.no – i nærheten’ så lenge de har en partneravtale med visitnorway og bruker Tellus-databasen.

– Dette er med andre ord et unikt verktøy for en effektiv lokal markedsføring, forklarer reiselivsdirektøren.

Visitnorway jobber nå med å videreutvikle konseptet slik at en kan produsere lokale utgaver av applikasjonen

– Vi håper med denne applikasjonen å ha utviklet en felles plattform som bidrar til en mer effektiv kommunikasjon av reiselivsprodukter i Norge, som gjør det enklere for turistene å finne frem i landet vårt, avslutter Tuftin.

Last ned det nye programmet gratis her;  http://itunes.apple.com/no/app/id391468072?mt=8

About admin