NORGES BESTE HOTELLFROKOST 2012

For åttende år på rad kårer Haugen-Gruppen Storkjøkken Norges beste Hotellfrokost – Twinings Best Breakfast. 2012 er såvidt igang og de første jurybesøkene i innledende runde er allerede gjennomført.
Konkurransen vil foregå gjennom store deler av året, og det store spørsmålet er nok en gang: Vil Rica Nidelven Hotel beholde kronen som Norges beste frokosthotell, nok et år?
Twinings Best Breakfast har gått av stabelen siden 2005, og Rica Nidelven har vært en lei nøtt å knekke for de norske hotellene. Liten tvil er det imidlertid om at standarden på hotellfrokost i Norge generelt er blitt bedre gjennom de årene Twinings Best Breakfast har funnet sted. Det er ikke få hoteller som puster Rica Nidelven Hotel i nakken, og som gjør mye for å bli best.

Hotellbransjen selv har ønsket at kåringen skal medføre mindre forutsigbarhet, og at konkurranseperioden skal strekkes ut over lengre perioder av året. Derfor begrenser Haugen-Gruppen som arrangør seg til å si: Twinings Best Breakfast 2012 er igang, det vil gjøres endringer i finalejuryen, og resultatene offentliggjøres i løpet av siste kvartal av 2012. Som vanlig vil Haugen-Gruppen foreta utsilingsjobben, mens en ekstern jury med fagfolk fra bransjen, gjør den siste, avgjørende vurderingen blant de beste hotellene.

 

About hkp