NORGES BESTE KOKKEKOLLEGA

Kollegaene beskriver ham som energisk, kreativ og alltid blid som en sol – nå har Eirik Martinsen fra Elvebredden Catering enda en god grunn til å smile. 28-åringen fra Oslo har nemlig blitt stemt frem som Norges beste kokkekollega!

Dette er helt utrolig. Kan ikke beskrive hvor gøy det er å stikke av med denne prisen. Men det viktigste er å vite at mine kollegaer setter pris på å jobbe sammen med meg, jubler Eirik Martinsen.

Konkurransen ble holdt for ansatte i storhusholdningsbedrifter, og arrangert i forbindelse med lanseringen av nye Knorr Piske. Morten Karlsen, Country Manager hos Unilever Food Solutions, forteller at det var hyggelig at såpass mange tok seg tid i en hektisk hverdag til å nominere og stemme frem arbeidskollegaer som har “det lille ekstra” på kjøkkenet.

– Denne konkurransen har vist oss at det finnes utallige dyktige kokker og kjøkkenmedarbeidere rundt omkring på norske storkjøkken, det har vært mange gode og verdige kandidater. Eirik har god grunn til å være stolt, sier Karlsen.

Espen M. Gryt, daglig leder på Elvebredden Catering, var den som nominerte kollegaen til den gjeve prisen. Han mener tittelen Norges beste kokkekollega beskriver arbeidskameraten svært godt.

– Eirik har alltid godt humør, selv når han må stå opp kl 3 på natten for å starte et skift. Selv etter et 12-timers skift sitter smilet løst hos Norges beste kokkekollega.  Eirik tar også ansvar utover selve matlagingen og sørger for at alle har det bra på jobb.

Det å være en person det er lett å jobbe sammen med er, ifølge Morten Karlsen, en fellesnevner for svært mange av de nominerte. – Hotell- og restaurantbransjen har alltid vært tøff, og det handler om å jobbe smartere hver eneste dag. Gode kokker bidrar gjerne med nye oppskrifter, tilberedningsmetoder og løsninger på kjøkkenet sitt. De gjør rett og slett hverdagen lettere for
sine kollegaer, sier Morten Karlsen.

Elvebredden Catering AS
Elvebredden Catering AS ble etablert av daglig leder Espen M. Gryt i 2003 for å gi vanskeligstilt ungdom praktisk arbeidserfaring. Prosjektet har samarbeidet med Oslo Kommune og NAV har vært meget vellykket og nesten alle som fullfører opplæringsperioden har senere fått faste stillinger i arbeidslivet.

Idag er Elvebredden Catering et av Oslos største catering- og eventfirma, med fokus på høy kvalitet og god service og kan tilby konkurransedyktige betingelser på blant annet persontransport, catering, underholdning, teambuilding, selskapslokaler og utleie av personell
og utstyr.
Menyene er satt sammen av spennende retter basert på kvalitetsråvarer tilberedt av profesjonelle kokker. Her finner du friske middelhavsingredienser og norske nisjeprodukter i skjønn forening.

Elvebredden Catering består av  30 faste ansatte, samt en rekke deltidsansatte servitører og kokker.

 

 

About hkp