NORGES BESTE VEIKRO – NOK EN GANG

DHL-guiden kårer årlig de beste spisestedene langs norske veier. Iår skulle derimot barnevennlighet vektlegges like mye som det kulinariske tilbudet. Marché Rygge var likevel i en særklasse, og restauranten i Østfold tok sin fjerde sammenlagtseier på like mange år.

– Vi er kjempestolte. Det er like moro å forsvare seieren som å vinne første gang. Spesielt siden kriteriene i tillegg er noe annerledes iår, sier Thorill Pettersson, Culinary Advisor i Marché Norge.

Om vinnerrestauranten på Rygge, sier juryen følgende: ”Det perfekte spisested. Her er menyen bred, samtidig som sunnhet og gode råvarer står i fokus. Hyggelig personale og god hygiene. Har også et meget godt tilbud til barna”.

Pettersson mener resultatene kommer som en følge av et sterkt og konsistent fokus på fersk og sunn mat, kombinert med et ønske om hele tiden å tilby det lille ekstra.

– Og det gjelder for alle våre kunder, uansett hvor små de er. Barn trenger sunn og god mat – også langs veiene. Alle våre veikroer har også de samme lekeområdene både ute og inne, og vi ser at barna trives godt på Marché.

Ikke bare stikker Marché Rygge av med totalseieren og strekningsseier mellom Oslo og Svinesund – to andre av kjedens restauranter blir i tillegg strekningsvinnere i årets guide. Marché Holmestrand kåres til den beste veikroen mellom Oslo og Kristiansand, mens reisende mellom Trondheim og Oslo finner strekningsvinneren i Marché Lillehammer.

About hkp