NORGES FØRSTE RADISSON RED ÅPNER I 2021

Radisson Hospitality AB, en del av Radisson Hotel Group, har signert avtale om det første Radisson RED hotellet i Norge – Radisson RED Økern Oslo. Det unike, lekfulle Radisson RED-konseptet åpner dørene i en av de mest innovative bygningene i Oslo i 2021.

– Vi gleder oss veldig til å bringe første Radisson RED til Norge og tilby våre gjester dette spennende og unike konseptet. Det er fantastisk å få være del av det svært innovative prosjektet på Økern, den perfekte matchen for Radisson RED, sier Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Officer, Radisson Hotel Group.

I 2021 ferdigstilles en av Oslos mest fremtidsrettede bygninger, Økern Portal. Det 81.000 kvm store forretningsbygget skal huse alt fra fleksible kontorlokaler til hotell-, restaurant- og kulturopplevelser. Eiendommen bygges i samarbeid med Oslo Pensjonsforsikring AS og Norlandia Hotel Group.

Radisson RED Økern Oslo får 224 romslige, lyse rom og suiter og flere innovative møterom. Restauranten og baren på taket av hotellet kommer til å tilby gjestene spektakulær utsikt over hovedstaden.

– Det er med glede at vi har signert avtalen om å bringe Radisson RED til Oslo med dette fantastiske hotellet. Eiendommen vil gi gjestene utradisjonelle opplevelser og vil bli bygget med innovative og bærekraftige løsninger, sier Morten A. Kahrs, konsernsjef i Norlandia Hotel Group.

Radisson RED er et nytt og innovativt hotellkonsept som tilbyr en lekfull vri på det konvensjonelle. Her kan gjestene forvente seg utradisjonelle hotellopplevelser, med det siste innen teknologi og innovasjon, samt fokus bærekraftighet og personlige gjesteopplevelser. Radisson RED finnes i utvalgte, urbane og pulserende byer – den perfekte match for Økern Portal.

Ill: Økern Portal, med Radisson Red til høyre.

 

About hkp