NORGES STØRSTE COMFORT-HOTELL OFFISIELT ÅPNET

300 feststemte mennesker var onsdag samlet for å feire åpningen av Norges største Comfort-hotell, Comfort Hotel Bergen Airport.

Byggingen av Comfort Hotel Bergen Airport er Comfort Hotels største prosjekt hittil. Hotellet er det andre flyplasshotellet til hotellkjeden så langt, og det er ikke uten grunn at Nordic Choice Hotels har valgt å bygge dette hotellet nettopp i Bergen. Petter Stordalen har den siste tiden satset stort på flyplasshotell, og Bergen Lufthavn Flesland er den 5. største flyplassen i Norden.

– Bergen Lufthavn er en flyplass med hovedstad-dimensjoner, og hotelltilbudet må matche den størrelsen. Med et Clarion-hotell og ett Comfort-hotell, dekker vi behovene til alle, enten du reiser på business-budsjett, eller ønsker deg førsteklasses, økonomiske hotellopplevelser. Det er ikke uten grunn at Bergen Lufthavn får Norges største Comfort Hotel, sa Petter stordalen i åpningstalen sin.

– Vi ser frem til å gi gjestene våre en magisk opplevelse når de besøker Comfort Hotel Bergen Airport. Med tilrettelagte møtefasiliteter, flotte rom og kun 2 minutter til den nye terminalen, er dette hotellet det naturlige møtepunktet mellom Bergen og tilreisende fra hele landet. Etter to måneder i drift er det en stor glede å feire Norges største Comfort-hotell sammen med 300 av våre nærmeste venner. Nå som bybanen endelig har åpnet, er det ekstra gøy å kunne ønske velkommen til fest, sier Erlend Fardal Lunde, hotelldirektør på Comfort Hotel Bergen Airport.

Comfort Hotel Bergen Airport er nummer to i rekken av Comfort Hotel i Bergen. Hotellet ligger 2 minutter fra den nye flyplassterminalen, som åpner i august 2017.

About hkp