NORLANDIA SKAL DRIFTE NYTT HOTELL I BODØ

Norlandia Hotel Groups eiere, Kristian og Roger Adolfsen, har i mange år vært eiere og medeiere i flere selskaper som har store bolig og næringsutviklingsprosjekter i Bodø-regionen. Et av selskapene de er medeiere i er Corponor, som nå har et nytt prosjekt bestående av leiligheter og hotell. Hotellet skal driftes av Norlandia Hotel Group AS som er en del av Adolfsen Group.

Hotellet, skal etableres i kvartal 22, midt i Bodø sentrum. Det er planlagt mellom 140-160 rom, samt restaurant og konferansefasiliteter. Bygget, med sin spennende arkitektur, har foreløpig fått navnet «The Storm». – Vi er glad for endelig å skulle etablere hotellvirksomhet sentralt i Bodø, en by som har vært viktig for oss på mange områder gjennom lang tid, sier Kristian A. Adolfsen.

– Vi er stolte av å skulle drive et nytt stort hotell i Bodø, sier en optimistisk Morten A. Kahrs, administrerende direktør i Norlandia Hotel Group. – Bodø er en by i vekst, og hotellmarkedet viser en positiv trend i både pris og belegg. I tillegg vil en utbygging av Bodø Lufthavn kunne styrke markedet generelt. Kahrs sier videre at det ennå ikke avgjort hvilket varemerke hotellet skal inngå franchiseavtale med.

 

About hkp