NY REKORD FOR TRAVELMATCH 2017

Årets utgave av B2B workshopen TravelMatch, ser ut til å slå alle rekorder, ifølge prosjektleder Arne Sundt-Bjerck. – Vi kan denne gangen mønstre ca. 140 ulike aktører, og de fleste verdenshjørner er dekket i en eller annen form. Her finnes det fremfor alt incomingagenter som representerer en rekke land og områder, nasjonale og regionale turistkontorer, internasjonale flyselskaper, hotellkjeder m.m.. Her skal det være mer enn nok å velge i av interessante leverandører og samarbeidspartnere for alle som jobber med reiser til og i utlandet, fremholder Sundt-Bjerck.

Blant deltagerne finnes mange trofaste aktører i det norske markedet, men også en rekke nykommere, som deltar for første gang.

Det er en rekke høydepunkter på årets arrangement, og vi nevner bare et par av disse:

– Det er flere nye aktører fra internasjonale flyselskaper med denne gangen; som Ethiopian, Iberia Express, Pegasus og RusLine.

– Frankrike satser sterkt denne gangen, med en stor delegasjon aktører fra ulike deler av landet.

– Også Tunisia og Tyrkia er representert, og trenger all den positive oppbacking bransjen kan gi i disse tider.

– Et spennende reisemål som Makedonia er representert for første gang, med Time to Travel DMC.

– Endelig finner vi også Japan representert på TravelMatch, gjennom byrået Miki Travel.

– Blant de mest eksotiske reisemålene er Maldivene, som deltar for første gang med selskapet Sun Siyam.

– Det er fortsatt mange selgere med ledig avtaletid, sier Sundt-Bjerck. – Dessuten er det lagt opp til to timer med free float, der man kan kontakte selgere uten forhåndsavtale. Er du ikke med på dette arrangementet på Telenor Arena den 13. januar, risikerer du å gå glipp av mye spennende informasjon og nyttige kontakter, fremholder Sundt-Bjerck. For å delta må du registrere deg på websiden innen 10. januar.

 

About hkp