NYE QUALITY HOTEL SOGNDAL ÅPNET

Etter 16 måneder med utbygging og renovering kunne Quality Hotel Sogndal ønske gjestene velkommen til den offisielle åpningen av hotellet 9.mai.

– Dette måtte vi selvsagt markere og vi inviterte derfor 200 kunder, samarbeidspartnere, venner og ansatte til en storslått feiring av det nye Quality Hotel Sogndal, sier hotelldirektør og eier Jørgen Christian Lindstrøm.

Lindstrøm har investert totalt 200 millioner kroner i hotellet, som inkluderer et nytt bygg og renovering av eksisterende, 111 nye hotellrom og ny konferansesal på 500 m2. I tillegg til satsingen på rom og konferanse, har de tre restaurantene La Pergola, Vågal Burger og Gin, samt Eppel Bar og Restaurant, fått en oppgradering og ny drakt.

– Vi er klare for fremtiden. Med utbyggingen og renoveringen kan vi tilby gjestene våre et topp-moderne hotell i hjertet av Sogndal, 226 fantastiske hotellrom med utsikt til fjell og fjord, innovative konferansefasiliteter og med en utvidet konferansesal på 500 m2, er totalkapasiteten for konferanser på hele hotellet opptil 1000 gjester. Quality Hotel Sogndal er nå regnet som det største hotellet mellom Bergen og Trondheim, sier den stolte eieren og hotelldirektøren Jørgen Christian Lindstrøm.

About hkp