NYRENOVERT HOTELL I BYDEL I STERK UTVIKLING

Radisson Blu Hotel Nydalen Rezidor

I år er det 15 år siden Radisson Blu Hotel Nydalen åpnet, i løpet av disse årene er Nydalen vokst til nærmest en by i byen. Her holder over 200 bedrifter til og ca. 30.000 bor, jobber eller studerer i Nydalen, som har blitt et attraktivt og levende område, kun 11 minutter fra Oslo sentrum. Planene for videreutvikling av bydelen er omfattende. Her er det fremdeles god plass til nye kontorlokaler og boliger. Arkitekter, byplanleggere og samfunnsgeografer er engasjert for å utrede mulighetene.

– Radisson Blu Hotel Nydalen ligger så sentralt som det går an, med T-banen på den ene siden og Akerselven på den andre. Mange av bedriftene i området bruker oss på overnatting og også i forbindelse med møtevirksomhet og lignende, og hotellet har gått meget bra i en årrekke, sier direktøren, Kristine Tonning.

Hotellet eies av Avantor AS, som også eier svært mange av de andre byggene i sentrale Nydalen.

– 2018 fantastisk så langt

– I slutten av august var oppussingen av 165 av våre 185 rom ferdig, fra før er lobby, N33 Bar og Restaurant og fellesarealer renovert. Det nye romdesignet er holdt i en dus grå farve, med tregulv og møbler i brunt.

Trafikken i sommer har vært bra og 2018 har vært fantastisk bra så langt. Det har skjedd mye i Oslo, mange konferanser, konserter og andre arrangementer, og det er bra for oss.

Dette er primært et forretningshotell, men har også en god del gjester i helgene, som er i Oslo i forbindelse med konserter, fotballkamper, etc. Sommerturister har vi også en del av. Vi har 11 møterom, som er i flittig bruk, det største har plass til 180 personer.

Gjestene ser ut til å være godt tilfreds med Radisson Blu Nydalen, det er mange positive anmeldelser på TripAdvisor og andre nettsteder.

– Individuelle gjester booker for en stor del gjennom våre hjemmesider, fra OTA’ene kommer det også en god del. Grupper bestiller stort sett gjennom reisebyråer. Vi har også avtaler med mange bedrifter, som bestiller direkte hos oss. Gjennom Radisson Hotels får vi mange internasjonale gjester, sier Kristine Tonning.

Bilde: Kristine Tonning har vært direktør på Radisson Blu Nydalen i fem år. Før det var hun i forskjellige stillinger på Radisson Blu Plaza og Hotel Bristol. I 2007 ble hun kåret til “Årets Unge Hotelier”.

Les hele artikkelen i HRR nr.5

About hkp