NYTT COMFORT-HOTELL I PORSGRUNN

5 Bransjenytt Choice Porsgrunn f1dxqjdb8xa5xsa22oy6Petter A. Stordalen og Comfort Hotel har sikret seg nytt hotell i Porsgrunn. Det nye Comfort-hotellet skal etter planen stå ferdig i annet kvartal 2018.

– Et nytt Comfort-hotell i hjembyen Porsgrunn er fantastisk. Byen har hatt en fabelaktig utvikling siden jeg vokste opp og solgte jordbær på torget. At det utvikles og realiseres nye prosjekter, innen alt fra handel, hotell og reiseliv, eller andre næringer, er med på å fremme utviklingen og gjøre byen mer attraktiv. Et nytt Comfort-hotell vil uten tvil øke attraktiviteten til byen og være et fint supplement til Hotell Vic, sier eier og styreleder for Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen.

Avtalen om en nytt Comfort-hotell i Porsgrunn er inngått med franchisetaker Teo K. Luisa og byggeiere ROM Eiendom og R8 Property. Hotellet vil få beliggenhet ved sentralstasjonen i Porsgrunn og omfatter 6300 kvm, 134 rom og 5 møterom fordelt på 8 etasjer.

– Både slekta, gamle og nye kollegaer er involvert i dette prosjektet. Teo var med i begynnelsen av mitt hotelleventyr. Ikke bare var han direktør på mitt første hotell, Skjærgården hotell og badepark på 90-tallet, men han har også vært en dreven og dyktig leder innenfor Nordic Choice-systemet i nesten 25 år. I tillegg er det spennende å samarbeide med R8 Group, som er en ung og dyktig eiendomsutbygger med min yngste nevø, Simon Stordalen Szikszay, på laget. Dette kan ikke bli annet enn et eventyrlig hotell, sier Petter A. Stordalen.

I tråd med Comfort Hotels moderne og uformelle hotellkonsept, vil det bli bygget en Barception i første etasje, som inkluderer bar og café, hvor gjester og besøkende kan arbeide, spise og ha møter i en avslappende atmosfære. I byggets øverste etasje skapes det en unik plass med utsikt over elven og Porsgrunn, samt treningsfasiliteter og terrasse. I kjelleren er det planlagt garasje, med kontorer og butikkfasiliteter på bakkeplan. Målet er å skape et nytt knutepunkt i Porsgrunn.

– Endelig får vi et Comfort-hotell i Porsgrunn. En by i vekst med brennende engasjement for kultur og idrett. Med Teo Luisa som franchisetaker, har vi et knallsterkt team på plass, som vil bidra til å posisjonere Comfort-hotellet i byen. Luisa har lang og god erfaring med å utvikle og skape spennende hotellkonsepter. Med dette hotellet skal vi gi både fritidsreisende og forretningsreisende et hotell med førsteklasses beliggenhet, urbant design, uformell atmosfære og attraktive priser. Vi gleder oss til å åpne dørene, sier Anna Spjuth, kjededirektør Comfort Hotel.

 

About hkp