NYTT ØKONOMI-/DESIGNHOTELL ÅPNET I BERGEN

6-magic-hotel-hotellseng-fix-v2-1Magic Hotel, et nytt økonomi-/designhotell, er åpnet i Bergen, uten at det har vært så mye oppmerksomhet rundt det i byggefasen. De hadde en pre-åpning av første del med 101 rom i august, i november åpnes ytterligere 116 rom.

Hotellet får dermed totalt 217 rom, fordelt på dobbeltrom, familierom og noen suiter/møterom. Hotellets restaurant “Bergtatt“, og en takterrasse med flott utsikt, åpner snart.

Selskapet Magic Hotels BG AS driver hotellet, hovedeier i dette selskapet er AB Eiendommer, som også eier Bøhmergaten 42/44 på Danmarksplass i Bergen, ca. 2 km fra sentrum. Bak AB Eiendommer står Tom Rune Pedersen med familie.

– Magic Hotel kombinerer det beste ved økonomihotell og designhotell. Karim Rashid leverer design og interiør til oss, som det første hotellet i Skandinavia. Han har tidligere bl.a designet interiør til hoteller i Tyskland. Hans filosofi samsvarte med våre ideer om at design også skal kunne tilpasses et hotell hvor man ønsket å tilby gjestene lave priser, sier daglig leder Mona Sandvik.

About hkp