OPPGRADERING KAN GI EKSTRAINNTEKTER

En ny online-service der hoteller kan tilby gjester oppgradering for å øke omsetningen, er nå lansert i Europa. Upgradus.com er en gratis service for kundene, mens hotellene betaler 15% provisjon på oppgraderingsbeløpet.

De fleste hoteller tilbyr ikke kundene oppgradering, fordi det ikke er så mye kommunikasjon mellom dem fra kunden har booket, til de ankommer hotellet.

Ved innsjekk er hotellet mest opptatt av at det hele skal skje raskt og effektivt, og de har ikke tid til å diskutere fordeler ved oppgradering og avvente at gjestene tar en beslutning. Mange hoteller ønsker heller ikke å mase med tilleggssalg ved innsjekking, de mener at dette skal være en hyggelig opplevelse.

Likevel har mange hoteller et stort potensiale i urealisert meromsetning hver eneste dag, fordi de har rom av høy kvalitet og suiter stående tomme. Det vil være bedre å få en litt høyere omsetning og gjøre gjestenes opphold enda mer komfortabelt og hyggelig.

Med Upgradus kan hotellet tilby gjestene oppgraderinger i perioden mellom booking og ankomst. Gjestene logger seg inn på Upgradus med sine bookingdetaljer, Upgradus kontakter så hotellet og forteller at en kunde er interessert i oppgradering, så kan hotellet svare med et tilbud, hvis de ønsker.

Foto: Upgradus

 

About hkp