OSLO PLAZA PASSERER 5 MILLIONER GJESTER

Hotellets ledelse sto klare i resepsjonen da gjest nummer 5 millioner nærmet seg. En meget overrasket Are Skavhaug, fra Statnett,  fikk overrakt champagne, gavekort med et weekend-opphold på valgfritt Radisson Blue hotell i Norge , og en middag for to i Oslo Plazas restaurant, 34 Restaurant & Skybar.
– Vi synes det er utrolig hyggelig å kunne ønske gjest nummer 5 millioner velkommen. Det betyr at vi har hatt like mange gjester her som det finnes innbyggere i hele Norge. Markeringen er et flott symbol på vår suksess, sier Tarje Hellebust, General Manager ved Radisson Blu Oslo Plaza og District Director Carlson Rezidor Hotels.
Historien om Oslo Plaza er historien om et hotell som blir lagt merke til. Det var selveste Kong Olav V som klippet snoren ved åpningen i mars 1990. Senere har hotellet huset kjendiser som blant annet Rolling Stones, Sir Elton John og Robbie Williams, og Presidentene Boris Jeltsin, Bill Clinton, Vladimir Putin og Kim dae Jong.
– Vi er stolte over alt som har foregått her. I 1993 ble hele 32. etasje kalt for Gaza-stripen på grunn av fredsforhandlingene mellom Israel og Palestina, forteller Hellebust.
Oslo Plaza har ikke bare vært vertsskap for kjendiser og politikere. Hotellet er også et populært sted for konferanser og møtevirksomhet, såvel som for turister og forretningsgjester. I snitt har hotellet hatt 611 gjester på 417 rom hver eneste dag hele året siden hotellet åpnet.
– Vi gleder oss til å fortsettelsen, og håper at like mange vil velge oss i fremtiden, avslutter Hellebust.

Bilde:

Hotelldirektør Tarje Hellebust ønsker Oslo Plazas gjest nummer 5 millioner velkommen.

About hkp