OSLOFJORD CONVENTION CENTER: DE FØRSTE AV IALT 2400 HOTELLROM ÅPNET

Sandefjords ordfører Bjørn Ole Gleditsch åpnet nylig de to første hotellene i det som blir Nord-Europas største conventionsenter i Stokke i Sandefjord kommune, en time fra Oslo. Ytterligere 13 hoteller, konferansesal, badeland og idrettshaller blir fremover ferdigstilt på løpende bånd. Det 270.000 kvadratmeter store anlegget er i sin helhet tegnet av arkitektnestor Niels Torp.

Oslofjord er allerede en anerkjent leverandør av store og komplekse arrangementer. Om ikke lenge er stedet også en enestående destinasjon med fantastiske resortfasiliteter. I 2021 ferdigstilles investeringer for 3 milliarder kroner. Da står enda større konferansefasiliteter med flerbruks-muligheter, i tillegg til alle 15 hotellbygg, samt badeanlegg, ferdig. Samlet vil anlegget disponere 2400 rom inklusive 1600 hotell-leiligheter, og ha en konferansekapasitet på 6800 sitteplasser. Alt dette bare 18 minutter fra Torp Sandefjord lufthavn og en drøy time fra Oslo.

– Oslofjord Convention Center har som målsetning å være en av de ledende leverandørene innen kongress-, konferanse-, og eventarrangementer, både i det norske og det internasjonale markedet. I perioden 2016 til 2019 skal vi doble antallet arrangementer, og responsen vi har fått før vi har hatt et eneste hotell ferdig, har vært veldig positiv, sier styreleder Roar Ingdal.

– Men det holder ikke å tilby fasiliteter tegnet av en av verdens mest anerkjente arkitekter, dersom vi ikke innfrir på logistikk, mat og teknologi. I tillegg skal vi score høyt på effektivitet og service til riktig pris. Våre kunder og gjester skal reise hjem med et ønske om å komme tilbake, sier adm. dir. Tore Jørgensen, som ønsker å tilby løsninger som overgår markedets stadig mer utfordrende krav og forventninger.

 

About hkp