PANDOX DOBLER SATSINGEN I LILLEHAMMER-REGIONEN

NETT Øyer+sentrum+Quality+16Quality Hotel & Resort Hafjell forvandles 1. september til Meetingpoint Hafjell, Hotel & Resort idet Pandox overtar driften for et av Østlandets største kurs- og konferansehotell.

På lik linje med søsterhotellet Lillehammer Hotel, skal Meetingpoint Hafjell, Hotel & Resort videreutvikles til å være et naturlig utgangspunkt for både sommer- og vinteraktiviteter i Hafjell. I tillegg til 210 rom, kan hotellet tilby konferansefasiliteter for opptil 1050 gjester, et spennende lokalt mat- & drikketilbud i egen bar og restaurant, svømmebasseng og et imponerende aktivitetstilbud for både forretningsreisende og familier. Hotellet vil driftes av Pandox, men markedsføres under eget merkenavn som frittstående hotell.

Meetingpoint Hafjell skal være et naturlige møtestedet for både ferie & fritidsreisende såvel som konferansedeltagere. – Vi har knyttet til oss et bredt spekter av dyktige aktivitetspartnere i regionen, og gleder oss til å skape spennende opplevelser for gjestene våre, både i og utenfor hotellet, sier direktør Erik Fostervoll.

 

About hkp