PANDOX EKSPANDERER I INTERESSANTE MARKEDER

8-pandox-nh-wien-airport-photos-exteriorPandox har inngått avtale med Invesco Real Estate om kjøp av syv hotelleiendommer i Europa – fire i Tyskland, to i Østerrike og en i Nederland – med totalt 1744 rom. Prisen er EUR 415 millioner (NOK 3,76 milliarder), uten heftelser.

Hotellene holder meget høy kvalitet, tilhører det øvre fullservicesegmentet og drives av velkjente hotelloperatører på lange, omsetningsbaserte leieavtaler, med gode garanti-leienivåer.

– Kjøpet oppfyller samtlige Pandox’ strategiske kriterier når det gjelder størrelse, beliggenhet, markedsposisjon og lønnsomhet, samt bidrar til å ytterligere diversifisere vår inntektsbasis. Gjennom dette kjøpet tar Pandox steget inn i to nye hotellmarkeder og fire nye interessante hotellbyer. Vi forsterker tilstedeværelsen i Tyskland, et av Europas største hotellmarkeder, samt legger to nye, sterke operatører til vår samarbeidsportefølje. Med dette kjøpet viser vi også at det finnes et stort potensial for Pandox til, med god lønnsomhet, å vokse i de store hotellmarkedene i Europa, sier Anders Nissen, adm. dir. i Pandox.

Kjøpsprisen per rom ligger på cirka SEK 2,35 millioner (NOK 2,16 mill.).

Bilde:

NH Vienna Airport med 499 rom, er det største av hotellene Pandox nå kjøper.

About hkp