PARK INN BY RADISSON SETTER FARVE PÅ UNGDOMMERS HVERDAG

Maling Kløfta ungdomshus

Maling Kløfta ungdomshus

Park Inn by Radisson fortsetter kunstinitiativet ”Adding Color to Lives” sammen med den anerkjente kunstneren Joel Bergner, og har nå laget et unikt veggmaleri, sammen med ungdommer fra Kløfta Ungdomshus. Hensikten med kunstinitiativet er å bidra positivt til ungdommers liv verden over.

Park Inn By Radisson Oslo Airport Hotel på Gardermoen er et av fire hoteller som er blitt valgt ut av Carlson Rezidor Hotel Group til å lage et kunstverk sammen med Joel Bergner. Hotellet har inngått et samarbeid med to lokale klubbhus for ungdom; Calypso og Kløfta Ungdomshus, som tilbyr ulike aktiviteter for ungdommer i lokalmiljøet omkring flyplassen.

I en uke har ungdommene og kunstneren jobbet sammen for å skape det farverike kunstverket og onsdag denne uken var det offisiell åpning og avduking av veggmaleriet på Kløfta ved ordfører Tom Staahle.

– Jeg er veldig stolt over at vårt bidrag ble valgt ut av Carlson Rezidor Hotel Group og at vi fikk muligheten til å jobbe sammen med Joel Bergner og støtte de to ungdomshusene i vårt lokalmiljø. Vi er overveldet over ungdommenes kreativitet og engasjement og vi kommer til å fortsette å gjøre det vi kan for å bidra positivt til Kløfta og Calypso Ungdomshus og til aktivitetene der i fremtiden, sier Jörgen Ljunggren, General Manager ved Park Inn By Radisson Oslo Airport Hotel.

”Adding Color to Lives” ble lansert i 2015 og har til hensikt å samle ungdommer i ulike lokalmiljøer til å uttrykke seg gjennom kunst. Gjennom kunstprosjektet ønsker Park Inn by Radisson å gi ungdommer en plattform hvor de kan få uttrykke sine tanker og følelser, fortelle om sine håp, drømmer og meninger og dele dette med resten av verden.

– Jeg er veldig glad for å fortsette samarbeidet med Park Inn by Radisson og videreføre vårt ”Adding Color to Lives” initiativ. Dette prosjektet betyr mye for meg fordi vi gjennom kunsten samler mennesker fra ulike kulturer og skaper noe sammen. Jeg ønsker å gi folk følelsen av at de kan bidra til å skape endring og bidra positivt til sitt lokalsamfunn, sier Joel Bergner.

 

About hkp