QUALITY AIRPORT GARDERMOEN ÅPNET ETTER MASSIV UTBYGGING

Etter ett år med utbygging og totalrenovering, åpner Quality Hotel sitt nye flaggskip. Quality Airport Hotel Gardermoen har oppgradert og utvidet en rekke fasiliteter, og fått splitter ny nordisk drakt.

I februar 2017 satte Nordic Choice Hotels, sammen med gårdeier, KLP Eiendom, igang en ny, omfattende utbygging og totalrenovering av Quality Airport Hotel Gardermoen. KLP har investert NOK 300 millioner og Nordic Choice over NOK 50 millioner.

– Etter denne utbyggingen har Quality Airport Hotel Gardermoen blitt et flaggskip for en av Nordens største kjeder, Quality Hotel. Det er vi utrolig stolte av! Med alle fasiliteter på ett plan, kan vi tilby en helt rå logistikk og levere et utrolig effektivt kvalitetsprodukt til våre gjester. I renoveringen har vi latt oss inspirere av beliggenheten, med norsk natur rett utenfor døren – og resten av verden kun få minutter unna, sier Anne Margrethe Tveit, hotelldirektør for Quality Airport Hotel Gardermoen

Quality Airport Hotel Gardermoen er det første konferansehotellet som ble bygget i Gardermoen-området tilbake i 1986, og har vært gjennom tre utvidelser siden den gang. Hotellet er nå totalrenovert og bygget ut med nye 7000 m2. Dette inkluderer topp moderne konferansefasiliteter, med store utstillingsarealer og en kongress-sal på 700 m2. Inspirasjonen til hotellet er hentet fra naturen og det nordiske, hvor rolige mørke flater, brytes opp med detaljer i naturlig tre og grønne soner. Samtidig har man passet på å innlemme elementer som trekker mot det internasjonale, på de 455 rommene, samt hotellets restaurant og bar, Brasserie X og ‘Granbar’ med shuffleboard.

Kommunal landspensjonskasse (KLP), gjennom datterselskapet KLP Eiendom, er eier av eiendommen og har investert over 300 millioner til totalrenovering og utvidelsen av hotellet.

– Vi er veldig godt fornøyd med resultatet. Hotellet fremstår i helt ny drakt, alle funksjoner og fasiliteter er oppgradert og utvidet. Hotellet har dermed blitt et meget funksjonelt og topp moderne konferansehotell, hvor vi er sikre på at vår samarbeidspartner, Quality Hotel, vil kunne begeistre gjestene fremover, sier Christopher Raanaas, direktør for hotellforvaltning i KLP Eiendom.

Foto: Jonas Berglund

About hkp