RADISSON BLU ÅLESUND SNART FERDIG MED STOR OPPGRADERING

Rezidor Hotel Group er godt i gang med sin største oppgraderingsprosess i Norden noensinne. Nå er turen kommet til Radisson Blu Hotel Ålesund, som har brukt de siste månedene på å pusse opp alle hotellrom og suiter.

Hotelldirektøren forteller at målsetningen er å være det beste hotellet i byen, og tiltrekke gjester fra hele verden.

– Det er fantastisk å skulle lede dette hotellet, med et så sterkt produkt og et så dedikert team. Kombinasjonen av utsøkt design og service i verdensklasse, er oppskriften på hvordan vi skal ta den ledende posisjonen, forteller hotelldirektør Aina Aalen Bjerkvik (bildet) ved Radisson Blu Hotel, Ålesund.

Alle 131 gjesterom og suiter er nå totalrenovert og LINK Arkitektur står bak det nye designet som er utformet i Radisson Blus internasjonale designkonsept «BluPrint». Anerkjente designklassikere kombineres med særegne, skreddersydde møbler og tekstiler, for å gi gjestene den optimale kombinasjonen av funksjonalitet og smakfull design. «BluPrint»-konseptet implementeres på Radisson Blu hoteller verden over og Radisson Blu Hotel i Ålesund er blant de første hotellene i Norden som kan tilby gjestene det nye konseptet.

Designet hos Radisson Blu Hotel Ålesund er lokaltilpasset og på møbelsiden har hotellet også valgt en lokal vri. Måndalen Trevare AS er leverandør av platemøbler og Ekornes Contract AS leverer behagelige Stressless stoler, begge lokale aktører.

Møteavdelingen og fellesområdene er også nylig blitt renovert og tilbakemeldingene fra gjestene har vært veldig positive. Mer enn syv av ti gjester omtaler hotellet som «Ypperlig» eller «Svært bra» på TripAdvisor.

About hkp