RADISSON BLU TROMSØ BEST PÅ MILJØTILTAK

6-radisson-blu-tromso-lobbyVed å velge energismarte løsninger i oppussingen av hotellet, sikret Radisson Blu Hotel i Tromsø en energisparing på hele 25 % i 2015. Hotellet vant dermed hotellkjedens miljøpris og nylig mottok de 130 ansatte hver sin «Think Planet» sykkel som takk for innsatsen.

– Vårt mål er å gi gjestene våre førsteklasses hotellopplevelser og renoveringen av hotellet gav både førsteklasses miljøresultater og fornøyde gjester, sier Dag Høybakk, GM ved Radisson Blu Hotel i Tromsø.

Radisson Blu Hotel i Tromsø har gjennomgått en omfattende renoveringsprosess og har blant annet pusset opp møte- og konferanselokalene, oppgradert resepsjonen, modernisert personalgarderobene og fått ny fasade.

– Mange av tiltakene som er gjort for å spare energi er ikke synlige for gjestene. I tillegg til å spare miljøet, har for eksempel møtelokalene nå det nyeste innen tekniske løsninger og moderne design, som skal inspirere møtedeltagerne, forteller Høybakk.

Av energisparende tiltak slås blant annet lyset automatisk av når møterommene ikke brukes. 400 vinduer i hotellet er skiftet ut til trelags, lydtette vinduer og ca. 60 prosent av de mer enn 10.000 lyspærene er byttet ut med led-pærer.

– Det er de små detaljene som tilsammen utgjør den store forskjellen, fortsetter hotelldirektøren.

Med sine smarte energisparende tiltak og imponerende resultater, vant Radisson Blu Hotel i Tromsø hotellkjedens Think Planet-pris. Hvert år konkurrerer mer enn 460 Rezidor-hoteller verden over om å ha de beste miljøbesparende tiltakene og i år vant Tromsø-hotellet den gjeve prisen. Hotellet fyller også 45 år i år, og benyttet anledningen til å feire de ansatte.

– Flere av våre medarbeidere har jobbet hos oss i flere tiår og gjør hver dag sitt ytterste for å gi gjestene våre minneverdige hotellopphold. De ansatte har bidratt til å finne energismarte løsninger og har kommet med gode forslag. Sammen har vi klart å utgjøre en stor forskjell og da var det ekstra hyggelig å feire hotellets fødselsdag med å kunne gi alle en «Think Planet» sykkel, sier hotelldirektør Dag Høybakk.

 

 

About hkp