RADISSON BLU TROMSØ – NYRENOVERT OG KLART FOR NORDLYS-TURISTENE

Hos Radisson Blu i Tromsø er sommeren blitt brukt til å renovere alle gjesterommene. Fra tidligere er møte- og konferanselokalene, resepsjonen og fasaden pusset opp. Hotelldirektøren gleder seg over sitt «nye» hotell og ser frem til en travel høst- og vintersesong med mange Nordlys-turister.

– Resultatet har blitt så fint. Nå er vi klare til å gi både lokale og internasjonale gjester de beste hotellopplevelsene i Tromsø, sier hotelldirektør Aart Niemans.

Sommermånedene er gått med til å pusse opp alle 269 gjesterom. Resultatet er lyse og innbydende rom, i nordisk design, hvor komfort og utsikten står i sentrum.

– Vi har jo den vakreste utsikten. Den vil vi at våre gjester skal kunne nyte fra rommene sine. Med store vinduer og uslåelig utsikt over byen og den fantastiske naturen, samt myke sittegrupper og sofaer, kan gjestene få oppleve det aller beste av byen – rett fra sitt eget rom, forklarer hotelldirektøren.

De siste årene har vinterturismen i Norge fått et betydelig løft.

– Her kan vi takke naturen for hjelpen. Nordlyset er veldig populært blant turistene. Et massivt promoteringsarbeid fra mange ulike aktører, har virkelig bidratt til å sette destinasjonen på kartet, også i utlandet, sier Aart, som tidligere har vært hotellsjef i Brussel og jobbet både i Amsterdam og Los Angeles.

Alle de 269 rommene og suitene er innredet med lyse, innbydende farver i lys grå, beige og hvit. Moderne løsninger og trendy lamper, gir rommene det lille ekstra, både av komfort og estetikk. Bordplatene er i marmor og på veggene henger lokal kunst.

De myke lenestolene fra Ekornes inviterer gjestene til å slappe av og nyte utsikten.

Det er også flere restauranter på hotellet, deriblant populære «Yonas Pizzeria & Catering», «Charly’s Restaurant & Bar» og «Rorbua Pub», som er en favoritt blant byens innbyggere. Hotellet har også et treningssenter med badstue i 10. etasje, med spektakulær utsikt over fjorden og Ishavskatedralen.

Nylig renoverte også hotellet hele møte- og konferanseavdelingen, og valgte miljøvennlige løsninger. Hotellet huser Tromsøhallen, som er den største bankettsalen i Tromsø, med plass til opptil 650 i teaterstil, 440 i klasseromstil og 450 for banketter.

 

About hkp