RASKEST MELLOM DANMARK OG NORGE

Torsdag starter Fjord Line årets seilinger mellom Kristiansand og Hirtshals. – Vi tilbyr de reisende den raskeste transportløsningen sjøveien mellom Norge og Danmark, sier kommersiell sjef for Fjord Line Express, Atle Woxholt.

Før den hektiske sommersesongen starter har den hurtiggående katamaranen HSC Fjord Cat fått litt oppussing. Skipet kan ta 676 passasjerer og inntil 180 biler og fire busser.

– Forhåndssalget av billetter er lovende og seilingene med Fjord Line Express begynner å fylles opp, spesielt i helgene. Med marsjfart på 38 knop gjør vi overfarten på bare to timer og femten minutter. Og selv om det går fort er transporten likevel behagelig, understreker Woxholt.

Tidlig i fjorårets sesong kunne Fjord Line markere at passasjer nr. 1 million gikk om bord i skipet. Siden skipet første gang seilte på linjen i 2006, har vel 1.150.000 reisende vært med over Skagerrak. I Kristiansand er det flest nordmenn som seiler, mens avgangene i Hirtshals domineres av dansker, tyskere og nederlendere på vei til ferie i Norge.

I ukene frem til 22. juni har Fjord Line Express to avganger daglig i Kristiansand og Hirtshals. Programmet økes til tre seilinger frem og tilbake i perioden 22. juni – 12. august, mens man de siste ukene frem til 2. september går ned igjen til to seilinger tur/retur.

 

About hkp