REISELIV 2012 I RUTE

– Drøyt fire måneder før messen åpner, kan vi konstatere at vi er i rute i forhold til vår visjon om å presentere fremtidens publikumsmesse 2.-4. mars 2012. Messen har allerede en tredjedel av tilgjengelig areal belagt. Det er gledelig å se at responsen fra markedet har vært meget god og at belagt areal ligger over det vi hadde på tilsvarende tid ifjor.

Apollo, Google, Wikstrøm Reiser, Astrid Lindgrens Värld og mange av de nasjonale turistkontorene, er noen av dem som velger å satse stort på Reiseliv 2012. Spesielt hyggelig er det å høre at utstillerne har tro på de grepene som Reiseliv har tatt, sier prosjektleder Torill Engelberg.

Reiseliv fortsetter samarbeidet med Fotomessen i 2012. Foto er i vinden som aldri før og messen vil ha flere utstillere og et bedre program enn noensinne. Reiseliv og Fotomessen vil neste år samarbeide tett i forhold til markedsføringen av arrangementene. Sammen skal vi bygge interesse fra et stort publikum gjennom en massiv markedskampanje i ukene før messen, sier Engelberg.

 

About hkp