REKORDSOMMER PÅ LILLEHAMMER HOTEL

Lillehammer Hotel GardenNyrenoverte Lillehammer Hotel har opplevd tidenes sommer. – Juli har vært vår all time high, jubler hotelldirektør Lars Granum. – Aldri har vi hatt så høyt belegg og et så høyt antall gjester. I juli hadde vi opp mot 20.000 gjester, og det er mer enn 3000 flere enn på samme tid i fjor. Vi hadde et belegg på 90 prosent, og det er veldig høyt i Lillehammer-regionen.

De høye tallene har flere årsaker, og en av dem er at hotellet har vært gjennom en totalrenovering og i dag fremstår som fresht, moderne og innbydende, samtidig som det er tradisjonsrikt og ærverdig. I tillegg har hotellet også tilbud til alle målgrupper. Hotellet har både utendørs- og innendørsbasseng, et 400 kvadratmeters topp utstyrt treningsrom, lekerom for de aller minste og ungdomsrom med forskjellige spillkonsoller, nye og innbydende fellesområder og moderne rom, samt en tomt på mer enn 30 mål hvor det snart også skal bli skulpturpark.

I tillegg kommer både à la carte-restaurant og buffetrestaurant, to barer og store konferansefasiliteter. Som om ikke dette er nok vil det også i første halvdel av 2017 stå ferdig et splitter nytt velværesenter.

Økningen blant barnefamiliene

– Vi ser at økningen spesielt finner sted blant barnefamiliene, og det synes vi er ekstra hyggelig. Vi tror jo at vi har klart å tilrettelegge hotellet slik at det er attraktivt for alle aldersgrupper, og dette er en bekreftelse på at vi er på rett spor. Der familier tidligere gjerne valgte ett overnattingsdøgn, er det veldig mange som velger to, rett og slett fordi de ikke synes de blir ferdige med området på så kort tid.

Lillehammer Hotel ligger også veldig sentralt til. Marka er rett utenfor døra, og det tar ti minutter å spasere ned til den trivelige gågaten som skjærer gjennom sentrum av Lillehammer. Nærheten til Maihaugen og Hunderfossen Familiepark skal heller ikke underslås, og aktivitetsmulighetene for øvrig er utallige i området, sommer som vinter.

– Tilbakemeldingene fra gjestene har da også vært veldig bra, forteller hotelldirektør Granum. – Gjester som har vært her før oppussingen skryter veldig av hvor bra det er blitt, og vi får stadig nye gjester som kommer med veldig hyggelige tilbakemeldinger. Det er veldig motiverende for oss som jobber her. Vi får inntrykk av at folk setter stor pris på det nye produktet og liker at det er så mye tumleplass her. Selv da vi hadde vårt store rekorddøgn i juli med så mange som 724 gjester på et døgn, fikk vi høre at det føltes som alle hadde god plass, avslutter Granum, som gleder seg til høst- og vintersesongen, og den videre oppgraderingen av hotellet med skulpturpark og velværesenter.

 

About hkp