REKRUTTERER 177 NYE MEDARBEIDERE TIL AKER BRYGGE

2 Helene Skjenneberg nettAker Brygge gjennomgår for tiden en stor fornyelsesprosess, det har bl.a. ført til at restaurantene Albertine og D/S Louise måtte stenge i september. Nå nærmer det seg nyåpning, i april. Det jobbes allerede hektisk med å få interiør og kjøkken på plass.

Resultatet er en helt ny, og en delvis ny restaurant. Albertine blir gjort om til helt nye Albert Bistro og Louise blir modernisert. Nå er det fullt kjør for å rekruttere ialt 177 medarbeidere til forskjellige stillinger på de to restaurantene.

– Vi har startet en stor reklame- og rekrutteringskampanje, 177skarpekniver.no, for å få tak i 177 nye medarbeidere på hel- eller deltid. Vi skal fylle forskjellige stillinger på kjøkken, servering og diverse mellomledere på de to restaurantene, sier Helene Skjenneberg, adm. dir. i Akerrestauranter A/S (bildet).

– Etterhvert som nye ansatte kommer til, vil det bli gjennomført opplæring og introduksjonsprogrammer. Da vi stengte i september gjorde vi en liten analyse og beregnet omtrent 80% turnover, det har holdt ganske godt stikk. Vi har stor tro på konseptene våre og mener det vi driver med er såpass interessant og morsomt, at det må være andre der ute som vil være med. Vi har jo flere restauranter i selskapet, så det blir også endel internt som går over til de nye.

Café Albertine blir totalrenovert, det skjer også et kjønnsskifte, det nye navnet blir Albert Bistro. – Dette skal være en fransk bydelskafé, som vi mener mangler på Aker Brygge. Her blir det liv hele dagen, fra frokost med ferske croissanter, via lunsj og middag, til et glass eller to i de sene kveldstimer. Albert Bistro får 130 plasser inne og 90 ute.

På Louise blir det endel interiørmessige forandringer og ny profil med ny bar, nytt kjøkken og et mer moderne interiør. Heretter blir navnet kun Louise, ikke D/S Louise, det betyr at vi vil tone ned det maritime. Interiøret blir lysere og mer moderne, vi fokuserer mer på kunst og historie. Fokus på norske råvarer blir forsterket. Vi har alltid vært opptatt av kvalitet og har også tidligere benyttet mye norske råvarer, men nå ønsker vi i langt større grad å satse på norske råvarer brukt på internasjonalt vis, eller inspirert av internasjonalt kjøkken, sier Helene Skjenneberg. Louise får 600 plasser inne og 200 ute.

Foto: Hanne Elfving

Les hele artikkelen i HRR nr.2

 

About hkp