REZIDOR BUSINESS SCHOOL RUNDER 15 ÅR OG 10.000 DELTAGERE

”Tilfredse ansatte skaper tilfredse kunder”. Dette var den grunnleggende ideen da Rezidor i 1996 gjorde det  ingen i bransjen før hadde gjort: å sette utdannelsen til medarbeiderne i system. Det var starten på Rezidor Management School, som senere skiftet navn til Business School. Nå fyller skolen 15 år og runder 10.000 deltagere.

I 1996 holdt Rezidor den første offisielle Management School i Amsterdam. Selskapet var i enorm vekst, og det motiverte til trening, utdannelse og utvikling av medarbeiderne, for å sikre at de ansatte vokste med selskapet. Skolen ble grunnlagt av Beathe Jeanette Lunde, som startet sin karriere i Rezidor Hotel Group og som nå er Executive Vice President of People Development & Responsible Business i  Carlson Hotels Worldwide.

Utdannelsen er bygget på tanken om at tilfredse ansatte gir tilfredse kunder, med formål om å sikre at medarbeiderne kan lede seg selv og andre, i tillegg til forretningen.  Etter 15 år holder skolen fast i den grunnleggende idéen, samtidig som de har fulgt utviklingen i tiden. Business School har blitt svært populær, og i rekordåret 2008 tok hele 1200 deltakere utdannelsen. 
Skolen gjennomføres flere ganger i året forskjellige steder i verden, slik at medarbeiderne kan oppleve mange av Rezidors hoteller. Utdannelsen består av et femtrinnsprogram der de ansatte strategisk kan strukturere sin utvikling i ulike retninger. Skolen har blant annet vært holdt i Stavanger, Paris, Cannes, Århus, Düsseldorf, Malta og Malmø. Blant de mest populære programmene er ”Four Roles of Leadership”-programmet, skolens ”Mentor”-program, samt ”Yes I Can! Train the Trainer” program. Cornell University, en av de beste utdanningsinstitusjonene for hotell- og restaurantbransjen, er en del av programmet.

– Business School @ Rezidor er en unik plattform der våre unge talenter lærer å lede seg selv og andre, i tillegg til å lede selskapet. Utdannelsen skjer i tråd med vår ”Yes I Can”-filosofi. Vi er stolte av å feire 15 års jubileum og deltaker nummer 10.000, sier Jan Spooren, Director, People Development, Rezidor Hotel Group.
 
Et tydelig bevis på skolens suksess gjenspeiles i at 95 prosent av nye General Managers rekrutteres internt, hovedsakelig på grunn av optimal medarbeiderutvikling. 

15. års jubileet ble feiret med en storslått fest på Radisson Blu Hotel Scandinavia i København 10. juli, med nåværende og tidligere Business School- deltagere, samt alle i Rezidors toppledelse.

BT:

Rezidors toppsjef, Kurt Ritter (t.h.), med nåværende og tidligere ledere av Rezidor Business School, fra venstre:  Dieter Buchner, Johanne Lundblad, Felix Armstrong, Jan Spooren og Beathe Jeanette Lunde.
 
 

 

 

About hkp