REZIDOR WALK AND RUN I FROGNERPARKEN SØNDAG

Førstkommende søndag inviterer Oslo-hotellene i kjedene Radisson BLU og Park Inn til familieaktiviteten Rezidor Walk and Run. I hele september har de ansatte på hotellene fokusert ekstra på samfunnsansvar og markeringen avsluttes på søndag ved at de arrangerer et turløp for hele familien i Frognerparken.

Man kan enten gå 2,5 km eller løpe 5 km, og startavgiften på kr 100,- per person går uavkortet til hjelpeorganisasjonen World Childhood Foundation.

Årets kampanje samler inn penger til hjelpeorganisasjonen World Childhood Foundation. Organisasjonen ble etablert i Sverige av Dronning Silvia i 1999, under mottoet: La barn være barn! World Childhood Foundations arbeid er rettet mot barna, de som oftest er ignorert og glemt. Childhood fokuserer spesielt på jenter og de viktigste målgruppene er gatebarn, barn som bor i institusjoner, unge mødre og seksuelt misbrukte barn.

Felles arrangement i Frognerparken

I Norge skal det gjennomføres et ”Rezidor Walk & Run” alle steder hvor Radisson BLU og Park Inn er representert. Arrangementet starter samtidig for alle hotellene: søndag klokken 13.00. De fire hotellene i Oslo har valgt å samle krefter rundt ett felles arrangement i Frognerparken. Starten vil bli plassert rett ved parkeringsplassen til Frognerbadet, i den nordlige delen av parken.

Formålet med arrangementet er å samle inn penger til Childhood ved en startavgift på kr 100,- for hver deltaker som ønsker å delta, eller bare støtte Childhood uten å løpe.

– Vi er stolte og ydmyke over å kunne få være med på denne muligheten til å bidra til de aller, aller svakeste i samfunnet, forteller Tarje Hellebust, General Manager ved Radisson BLU Oslo Plaza og District Director Carlson Rezidor Hotels. – Vi kommer til å stille sterkt  fra hotellenes side på søndag. Jeg oppfordrer alle som vil gjøre søndagsturen til noe meningsfylt til å stille opp i Frognerparken søndag klokken 13.00 for å bidra til et viktig formål.

 

About hkp