RICA HOTEL NARVIK ÅPNET

Etter et par års byggearbeid står Rica Hotel Narvik nå ferdig. Hotellet ligger i sentrum av Narvik og er lett synlig med sine 18 etasjer. Fra hotellet er det også en fantastisk utsikt over Ofotfjorden, fjellet Dronningen og de andre omkringliggende fjellene.

Interiøret tar opp det spennende eksteriøret i de 148 romslige værelsene og i fellesområdene.

Avtalen om byggingen av et nytt og moderne fullservicehotell i Narvik ble undertegnet mellom Narvikgården AS og Rica Narvik Eiendom AS i mai 2008. Planen var å bygge et signalbygg i og for byen.

– Ved bygging av nye hoteller legger vi vekt på et spennende eksteriør og interiør som gjenkjennes og blir lagt merke til. I Narvik har vi brukt Madsø Sveen Arkitekter AS ved Hans Petter Madsø som arkitekt. Det er ikke nok at form og uttrykk fremkommer ved å se hotellet, det skal også oppleves når man er i bygget, noe vi mener vi har fått til i samarbeidet med Madsø. Vi håper og tror at våre gjester vil få en god hotellopplevelse her i tiden fremover, sier styreleder i Rica Hotels, Ole-Jacob Wold.
– Rica Hotels har som mål å være representert i hele Nord-Norge. Nå er vi etablert med hotell i Narvik, og det blir meget bra både for Narvik og for Rica Hotels, avslutter Wold.

Hotelldirektør ved Rica Hotel Narvik er Terje Theodorsen.

Fakta om Rica Hotel Narvik

– 148 romslige og stilfulle værelser

– Moderne konferansefasiliteter for opptil 180 personer

– 8 funksjonelle møterom

– En hyggelig «all day» restaurant i 1. etasje med plass til 120 gjester. Restauranten serverer deilige retter, mange tilberedt med lokale og nordnorske råvarer

– En skybar/restaurant i 18. etasje med panoramaterrasse og fantastisk utsikt

– Fitnessrom

– Innendørs parkering

– Tilrettelagt for universell tilgjengelighet

– Hotellet er svanemerket

Bilde: Rica Hotel Narvik er blitt et signalbygg i byen.

Foto: Rica Hotels/Robin Lund

 

 

 

About hkp