ROYAL GARDEN SKAL TOTALRENOVERES

Radisson Blu Royal Garden Hotel i Trondheim sentrum skal totalrenoveres. Både eier av bygningsmassen, Royal Garden Invest KS, og Carlson Rezidor Hotel Group, som drifter hotellet, gjør betydelige investeringer i prosjektet.
Allerede i høst starter de omfattende ut- og ombygningene, som er priset til over NOK 100 millioner. Hotellet vil holde åpent som normalt, men iverksetter egne tiltak for å skåne gjestene i størst mulig grad.
– Radisson Blu Royal Garden Hotel har siden åpningen for over 25 år siden vært byens foretrukne hotell. Det er svært god arkitektonisk kvalitet i tradisjonell bryggestil, sammen med høy internasjonal service og sentral beliggenhet, som har gitt hotellet den posisjonen det har idag, sier Christian Gartmann, Norden-sjef i Carlson Rezidor Hotel Group.
Den omfattende renoveringen vil forsterke hotellets unike fremtoning, med basis i lokal byggeskikk. Både fasade, inngangsparti og resepsjonsområdet skal gjennomgå store forandringer. I tillegg skal alle hotellets 298 rom og bad renoveres. Men også Bakkus Restaurant, Galleriet Bar og konferanserommene med tilstøtende vrimleområde skal oppjusteres.
– Dette hotellet bærer en del av Trondheims identitet og sjel. Arkitektonisk utforming, materialbruk, beliggenhet og betjeningens tilstedeværelse sørger for det. Derfor har vi i samarbeid med Carlson Rezidor Hotel Group valgt å gå inn med såpass store summer for å oppjustere byens foretrukne hotell og samlingssted, sier Oddvar Sørtømme, styreleder i Royal Garden Invest KS.

About hkp