SAS ENDELIG TILBAKE MED RUTE NORGE – USA

Nå blir det større kapasitet på den viktige flyruten Oslo – New York. SAS la ned denne tradisjonsrike ruten for syv år siden. Continental Airlines så da et potensial og har drevet med suksess i flere år nå. Men fra idag er SAS tilbake med daglige, transatlantiske flyvninger mellom Norge og USA.
Den nye ruten fra Gardermoen har avgang kl. 11.05 og er dermed lagt opp slik at passasjerer fra 39 flyplasser rundt om i Norge kan fly inn til Oslo på morgenen, og være fremme i New York allerede tidlig samme ettermiddag, lokal tid. Landingstiden på Newark Liberty International Airport er kl 13.10.

Fra New York har flyet avgang kl.19.00, slik at det ikke er problemer for passasjerer fra hele Nord-Amerika å nå frem. For norsk innkommende turisme er det svært viktig at SAS nå er tilbake med direkterute mellom USA og Norge.
Ruten trafikkeres daglig med en Airbus A330-300, som har 34 Businessclass-seter, 35 seter i Economy Extra og 195 seter i Economy-klasse.

SAS’ rute mellom Oslo og New York åpner også nye muligheter for flyfrakt. SAS er det eneste flyselskapet med Widebody-kapasitet på denne strekningen og kan tilby en fraktkapasitet på ca 15 – 28 tonn, avhengig av passasjerbelegget.

About hkp