SCANDIC FORNEBU ÅPNET

Scandic Fornebu er nå åpnet. Et unikt konferansehotell med fantastisk beliggenhet. Dette er et av Oslos største konferanseanlegg og også Scandics største, med en konferansekapasitet på 1850 personer.

– Vi åpner nå Norges flotteste kurs- og konferansehotell! Hotellet er plassert helt ned mot sjøen ved Rolfsbukta på Fornebu. Selv før hotellet åpnet har vi hatt en enorm pågang, sier hotellets direktør, Nicklas Lindström.

Det nye Scandic Fornebu har fått et moderne og sofistikert interiør, med inspirasjon fra havets dyp. – Lyssettingen gjør at det føles som om solen aldri går ned og store glassflater slipper inn mye lys og gir mulighet til å nyte utsikten over fjorden, sier Alexandra Wachtmeister. Hun har sammen med resten av teamet hos det svenske interiørarkitektbyrået Doos, designet hotellet i samarbeid med Scandic.
De 334 gjesterommene har ulike farvekombinasjoner, interiøret er designet for å gi gjestene både inspirasjon og mulighet til å lade batteriene. I tillegg til fokuset på design er miljø et viktig aspekt i hotellets innredning. Det er bygget etter Svanemerkets kriterier og på samtlige hotellrom er 98% av innredningen resirkulerbar.

 

About hkp