SCANDIC HAFJELL REBRANDED OG SNART FERDIG RENOVERT

Nøyaktig en måned etter at Scandic styrket sin tilstedeværelse i Lillehammer-regionen med åpningen av Scandic Lillehammer Hotel, fortsetter ekspansjonen med åpning av nyrenoverte Scandic Hafjell.

Hotellet, som frem til nå har gått under navnet Meetingpoint Hafjell Hotel & Resort, blir nå en del av Nordens største hotellkjede, med 230 hoteller i syv land. Med dette får Scandic en ny, spennende destinasjon i porteføljen med Hafjell Alpinsenter, Lilleputthammer og Hunderfossen Familiepark som nærmeste naboer.

For hotelldirektør Erik Fostervoll og hans medarbeidere er dette en gledens dag på flere måter.

– For mindre enn halvannet år siden stod hotellet i fare for å bli omgjort til leiligheter og 100 arbeidsplasser var truet. Jeg er svært takknemlig for at huseier Pandox i stedet valgte å oppgradere hotellet for en betydelig sum, og at hotellet nå blir innlemmet i Nordens største hotellkjede. Denne reisen kunne ikke ha tatt en bedre retning, og nå starter et nytt kapittel for oss som Scandic Hafjell, sier Fostervoll fornøyd.

Samtlige 210 hotellrom vil innen fredag 16. juni være ferdig renovert. Uken etter starter arbeidet med å gi kurs– og konferansefasilitetene et betydelig løft. Når Scandic Hafjell nå blir en del av Scandic-familien, markerer det samtidig at Scandic har overtatt det siste av fem norske hoteller i en avtale mellom Scandic og Pandox og Eiendomsspar. Fra før er Scandic Lillehammer Hotel, Scandic Sørlandet, Scandic Valdres og Grand Hotel i Oslo nå en del av Scandic Hotels.

– Med den omfattende renoveringen som Pandox legger ned, vil Scandic Hafjell bli et flott tilskudd for Scandic og for våre gjester, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Hotels Norge.

About hkp