SCANDIC STRAND FORNYET, UTVIDET, OG MED NYTT NAVN

Scandic Strand omdøpes nå til Scandic Torget Bergen. Navneendringen markerer også at hotellet har gjennomgått en storstilt renovering. Scandic Torget Bergen kan skilte med 75 flunkende nye rom og et helt nytt restaurantkonsept, når hotellet gjenåpner 3. juni i år.

– Vi bobler over av stolthet over det nye hotellet. Nå som hotellet gjenoppstår i ny drakt, synes vi det var på sin plass med et nytt navn, som reflekterer den fantastiske beliggenheten og det nye konseptet, sier Lene Mjeldheim, hotelldirektør på Scandic Torget Bergen.

Det nye navnet gjenspeiler hotellets unike beliggenhet midt på Fisketorget. Etter en omfattende oppussing, som har pågått siden september i fjor, tilbyr hotellet totalt 173 nyoppussede rom, hvorav 75 rom er helt nye. Hotellet får også en ny og større restaurant og oppgradert innredning. Med en fantastisk utsikt over byen og med kort avstand til det meste, enten det er til Bybanen eller Bryggen, Fløibanen eller Flybussen, vil Scandic Torget Bergen være en attraktiv møteplass for både tilreisende og lokale i Bergen.

Med et tøft og annerledes interiør vil hotellet få et maritimt preg, med innslag av skinn, fliser, tau og sterke farver. Rommene blir behagelig innredet med tøffe detaljer, som blant annet skap som ser ut som Amerika-kofferter, plassbygde TV-benker og kvalitetsmøbler.

– Scandic Torget Bergen skal både være tradisjonsrikt, sjarmerende, varmt, og som vi sier i Bergen; «nokke for seg sjøl». Selv om interiøret er moderne, vil vi gjenskape den lune følelsen av Bergen. Fra mange av våre rom får man utsikt over Fløien, Bryggen, Torget og Vågen, og inne på hotellet vil man kjenne igjen farver og materialer fra miljøet i Bergen-by, sier Mjeldheim.

Det nyoppussede hotellet vil ha høyt fokus på gode gjeste- og serviceopplevelser og god mat og drikke. I tillegg til å servere Scandics prisbelønte frokost, vil Scandic Torget Bergen tilby et helt nytt restaurant- og barkonsept. Restauranten vil være dobbelt så stor som før, og vil fra høsten av tilby à la carte-meny fire kvelder i uken. I tillegg har restauranten et nytt chambre séparée med plass til 30 personer.

About hkp