SCANDIC TILBYR GJESTENE DIGITALE AVISER OG MAGASINER

Fra 16. januar får alle gjester på Scandics 230 hoteller i Norden kostnadsfri og ubegrenset tilgang til mer enn 5000 aviser og magasiner på sin mobil eller nettbrett, via appen PressReader. Scandic blir den første hotellkjeden i Norden som tilbyr tjenesten på alle sine hoteller.

For ytterligere å forbedre gjestenes opplevelse og kunderelasjon, tilbyr Scandic nå tilgang til redaksjonelle titler fra hele verden, på mer enn 60 ulike språk, og det rett til hotellgjestens mobile enhet.

­- Vi ser i dag en stor forandring i hvordan våre gjester konsumerer media. For å møte deres nye medievaner og forventninger, håper vi at denne tjenesten skal bidra til ytterligere en smidig og moderne gjesteopplevelse, som dessuten også er miljøvennlig, sier Thomas Engelhart, kommersiell direktør i Scandic Hotels.

Tjenesten blir tilgjengelig via Scandics gratis, trådløse nettverk gjennom å gå inn på PressReaders nettside, eller ved å laste ned appen PressReader på telefon eller nettbrett. Scandic-gjester kan dessuten laste ned ubegrenset med aviser og magasiner for å lese hjemme eller videre på sin reise.

I tillegg til den nye digitale tjenesten, vil Scandic fortsatt tilby et utvalg av dagsferske papiraviser for gjester å lese, mens de for eksempel nyter en bedre frokost.

Noen av de norske titlene tilgjengelig, i tillegg til 5000 internasjonale medier, er blant annet Aftenposten, Dagbladet, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, samt flere lokalaviser. PressReader jobber med å gjøre flere norske aviser og magasiner tilgjengelig den nærmeste tiden.

About hkp