SCANDIC VANT TILGJENGELIGHETSPRIS

Interior photographs of Scandic Hotels

Scandics tilgjengelighetsstrategi har blitt kåret til verdens mest innovative tilgjengelighetsprosjekt. Bak den prestisjefylte kåringen står Zero Project, en organisasjon bestående av mer enn 3000 funksjonshemningseksperter i over 150 land.

– Dette er en fantastisk anerkjennelse av det viktige arbeidet som alle på Scandic gjør hver eneste dag for å forbedre tilgjengeligheten for våre gjester – fra ledergruppen til alle medarbeidere på våre hotell, sier Even Frydenberg, konsernsjef for Scandic Hotels Group.

Hotellkjeden vil motta prisen på Zero Project-konferansen som arrangeres 21. til 23. februar på FNs kontor i Wien.

Scandics tilgjengelighetsambassadør, Magnus Berglund, har blitt invitert til å snakke om Scandics innovative praksis og tilgjengelighetsstrategi, som har fått anerkjennelse verden over. Strategien inkluderer Scandics tilgjengelighetsstandard, en sjekkliste på 135 punkter, som er laget for å kunne gi gjester med spesielle behov et høyt servicenivå. Tilgjengelighetsstandarden omfatter hele Scandics tilbud og er en integrert del av alle produkter og tjenester på hotellene. I tillegg gjennomgår Scandics 16.000 medarbeidere interaktive nettkurs om tilgjengelighet med tester, tips og instruksjonsvideoer, som viser hvordan man kan tilby den beste servicen til personer med nedsatt funksjonsevne.

– Vi har arbeidet dedikert og strategisk med tilgjengelighet i mange år, og det har blitt en viktig del av Scandics DNA. Det som gjør oss mest stolte, er når gjester forteller oss at når de bor på Scandic behandles de som hotellgjester, ikke som personer med nedsatt funksjonsevne, sier Magnus Berglund, tilgjengelighetsambassadør.

About hkp